Insamlings-slut en härlig måndag

I dag var sista dagen på Sophias insamling till Gotlands Djurfristad.

Min lilla insats blev så här:

Man kan såklart skänka pengar oavsett men det här gjorde garanterat att fler gjorde det. Jättebra tycker jag! Tänk om alla djur kunde få ha det så bra som hos dem… Måtte fler förstå vilket lidande djurfabriker är och att så länge man köper produkter från dem så kommer det fortsätta. Efterfrågan styr tillgången. Så enkelt är det faktskt.

Sista simningen till insamlingen blev nu i kväll och det var verkligen ljuvligt och så magiskt vackert.

I går hann jag bara med en sprada innan jobbet men bättre än inget!

Det bra med att jobba helg är att då ser jag alltid till att jag är ledig på måndagen. Jag brukar ju gilla måndagar annars också eftersom det är simträning, men den blir ju liksom extra bra när jag kan göra vad jag vill hela dagen.

Simträningen var skoj som alltid även om det var lite segt att gå upp efter en jobbkväll. Men så fort jag kommit i plurret och simmat halva första längden vänder det och jag begriper inte hur jag ens kunnat tveka att gå upp och åka dit.

PT-träningen med Rafael var superskoj! Det är den förresten alltid. Vi gjorde ett test med en kettlebell-serie som jag haft som läxa och han var t o m impad av min utveckling! Flit lönar sig! Sen hittade han (förstås) på en del nya övningar så jag inte helt fick hybris. Det finns alltid något mer att öva på!

Men hur trött jag än är efteråt åt så är jag ändå mest glad, energifull och full av inspiration!

 

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. Vilken fantastisk dag du haft! Jag är så imponerad över att du badar så länge på året. Jag är sådan badkruka. Till och med i uppvärmd pool a la 25 grader…. Låter som ett riktigt härligt pt-pass. Som det ska vara. 🙂

  • Ingmarie

   Simmar året runt! Men under 10 grader åker mössan på. Om du vill börja ska du börja nu! det är extremt härligt och bra för välbefinnandet!

 2. Jennie

  Vilken dag! Jag älskar din positiva inlägg, inte minst nu när jag själv är i en urtrist träningssvacka.

  • Ingmarie

   Åh vi hamnar alla där då och då. Grejen är att man liksom bara får “rida igenom dem”.Gör det du tycker är minst tråkigt, dra ner kraven, kanske testa något nytt och vips är du ur den där svackan. Jag lovar!

Comments are closed.