Tur man är bra på att roa sig själv

Nu när all grupp-simträning är inställd, liksom tävlingar och en himla massa annat skoj, så är det verkligen tur att man är bra på att roa sig själv och att inte vara beroende av andra för att kunna motivera sig till att träna. Faktum är att jag tycker synd om alla de som måste ha ett specifikt mål med sin träning för att få ändan ur. Jag tränar för att jag vill och det enda egentliga målet jag har är att kunna fortsätta tills jag måste lämna jordelivet.

I stället för coach Ulfs fredags-boost så körde jag egna intervaller. I ärlighetens namn blev det inte lika tufft som hans pass (det är svårt 🤪) men intervaller blev det och trött blev jag. 😁

Var även på ett Hot yoga-pass. Uppehållet har varit långt och anledningen är helt enkelt att det är först nu jag känner att jag har ett behov. Som med allting annat så tappar man det man inte håller på med och även om jag är långt från en nybörjare så är jag inte där jag brukar vara. Men det är också bra för då har jag ju lite att jobba med.

Kallsimmandet håller jag dock i. Är man beroende så är man och värre saker finns ju absolut att ha cravings för, eller hur? 😄
Av någon anledning ville inte änderna hänga på i dag men jag är glad ändå. Hur skulle jag inte kunna vara det när naturen bjöd på detta? ❤️

7,3 grader i vattnet. 8 minuters sim.😍

Påverkar de inställda träningspassen dig?

 

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. B.J.

  Precis som du påpekar. Ställs något in, frigör man ju tid till något annat kul istället. Allt går inte alltid i “marschtakt”. Gubevars!

  Har inte heller något “specifikt mål” med min träning. Mera en (in)riktning…..brukar säga att jag håller igång och tränar därför att jag mår så oförskämt bra av det. Sedan får alla andra fördelar med träningen bli bonus 🙂

  Jo, är också glad att man är “lättroad”. Underlättar även i andra sammanhang än träning har jag märkt 😉

  /B.J.

  • Ingmarie

   Haha! Exakt! Jag är likadan! Ett nytt gym, synen av “min” sjö, en rolig kattfilm, ett fint äpple eller en söt hund så är min dag fixad. 🙂

   Ditt mål verkar vara likt mitt. Det bådar gott för jag vill kunna hålla på länge. Har ju tänkt bli gammal.

 2. Jag är ju världens badkruka men när jag ser dina bilder från dina utesim så blir jag ändå inspirerad. De inställda passen påverkar inte mig. Tränar ju inte på gym och min torsdagspilates fortsätter jag med eftersom gruppen är så liten.

Comments are closed.