Transportlöpning och ännu mer vinter

En fördel, och antagligen den enda, med det här viruset är att jag får väldigt mycket extra löpträning. Transportlöpning gör att jag ofta sparar tid plus att jag kommer ut. Nu har jag kutat så många dagar på raken att jag glömt hur många och med tanke på att jag normalt sett brukar ha max tre i sträck så är det ett under att kroppen hänger med. Anledningen till att jag inte kört mer innan är ju ffa för att minska skaderisken.
Jag har inga som helst skadekänningar, inte ens en liten lampa lyser, och jag är verkligen evigt tacksam för det!

Nu är det dock den där isen och modden som kan ställa till det. Spelar ju ingen roll hur stark och vältränad man är. Halkar man så halkar man och trillar man så trillar man och slår man sig illa så slår man sig illa.

Ännu har jag klarat mig men det var hiskeligt halt på sina ställe när jag kutade till Tyresö simhall i dag.

Mina “All terrain” dojjor från Newton hjälper massor men mot is krävs spikdubb och det klarar inte mina fötter. Dessutom är det emellanåt asfalt/barmark/grus så det hade ändå inte funkat särkilt bra. (Och nej, jag kan inte ha Icebugs…)

Vackert var det i alla fall!

Nu är även hela Flaten frusen. Det börjar bli svårare och svårare att hitta badställe!

Som överallt är det ytterligare restriktioner även på Tyresöbadet men jag hade gladeligen väntat bara de fortsätter hålla öppet! Jag kom in direkt och hade gott om plats i bassängen! Egen bana hela tiden och max två pers i omklädningsrummet.

För övrigt tycker jag det räcker med snö nu, det har kommit flera ton, så nu borde väl alla vinterälskare vara nöjda.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Längtar tills simhallarna öppnar igen! Och då går jag absolut inte och simmar särskilt ofta i vanliga fall, men just nu är det jätteefterlängtat!

Comments are closed.