Goa känslor

Jag gillar verkligen att sänka ner kroppen i det kalla vattnet och känslan hela den upplevelsen ger.

Sprada eller ett längre sim spelar egentligen ingen roll. Båda har sin tjusning. Just i dag var det en sprada i Hellas där jag “tjuvade” på bastubadarnas hål. (Bryggan är gemensam så egentligen borde de inte ha ensamrätt men det står en skylt att det är endast för dem som badar bastu…)

När jag simmar längre kryper jag in i Dryroben och dricka mitt kryddiga te med havremjölk. Det är också härligt!

När jag spradar får jag ju springa både före och efter. Som i dag!

Men modden alltså! Den hade jag kunnat vara utan…

Jag gillar också känslan av att få lämna jobbet och andas frisk luft!

En så enkel grej som man så lätt tar för givet och kanske t o m glömmer bort att man kan och får.

Kram från Ingmarie

 

6 Comments

  1. Men nu måste en nybörjarbadare få ställa en fråga. Badar du och hoppar i de svettiga löparkläderna och fortsätter springa? Låter JÄÄÄÄTTEKALLT…

    • Ingmarie

      Japp. I början gjorde jag inte det men sen insåg jag att man blir faktiskt extra VARM när man badat och tar på sig kläderna och springer vidare. (Jo det är sant och numera borde du ju veta att jag har rätt. 😉 hihi)
      Jag brukar dock ta tröjan ut och in. 🙂

Comments are closed.