När allt blir bra när man behöver det som mest

Ledig både lördag och söndag! Det var ett tag sen om jag säger så!
Att den blev så himla härlig gör ju inte det hela direkt sämre.

Nu behöver ju även jag städa och göra matlådor men i ärlighetens namn går det ganska snabbt så jag har haft massor av fri-tid att göra sånt jag gillar, blir glad av och får energi av.

I går sprang jag till gymet. Det bra med så här kallt väder (mellan 6-15 minus) är att underlaget är riktigt bra! Väldigt lite slir och modd. Vackert är det också! Och ser du? Solen!

Jag fick även en plats på Inger och Wolff Wear´s lördags-sim i Långbrohallen. Dvs samma hall som jag är i på onsdagarna. Det tar en timme att åka dit kommunalt (inkl tiden det tar att gå till bussen) och det är det så väl värt det!  Bassängen är liten och söt och allt är liksom så mysigt! I duschrummet har de t.o.m duschdraperier! Jättegulligt!

Lite seg överkropp men det skyller jag på förmiddagens äventyr.

I dag blev jag nästan chockad för solen har skinit igen! Så där mycket så jag blev både bländad och supervarm när jag sprang under den tillsammans med Kari och fyrbenta Sälka.

Sälka har ju inte kunnat vara med de senaste passen pga halka och vassa stenar men nu så! Hennes lycka och energi sprider sig verkligen! Drygt två timmar i detta vackra borde förresten göra de flesta glada.

 

Att sen avsluta helgen med detta. Ja du fattar va?

Som vi alla konstaterade; man ångrar aldrig ett kall/issim! Inte ens när man får åka hela vägen till Tanto för att hitta isfritt vatten. -7 grader i luften och ca 1/2 i vattnet.

Jag är förvisso en sommar-människa men när det är så här kan jag faktiskt känna mig lite kär i vintern. Men visst längtar jag efter sol och värme. Jättemycket! Men kan man inte åka till den så får man plocka fram minnena från förra resan.

Efter dessa dagar känner jag att jag “tankat upp mig” lite. Både med energi och vila och framförallt med glädje! Jag behövde verkligen det extra mycket just nu.

Hur har din helg varit?

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Så underbart mycket snö ni har! Hade gärna fått lite till. Barmark är så mycket brunare även om det ligger lite vitt vid sidan om här. Jag är också en sommarmänniska som bekant, men det här krispigt kalla hanterar jag mycket bättre än höstrusk och mörker. Man får vara glad så länge det håller i sig och sen kan det bli vår direkt utan att passera höstrusk…

    • Ingmarie

      Än en gång; håller så med dig syster!
      Det jobbiga är att veta att allt detta ska bort och det innebär modd i överflöd och slir till förbannelse!

Comments are closed.