Knasiga beslut

Jag längtar vansinnigt mycket till Stockholm stad tar sitt förnuft till fånga och öppnar upp simhallarna igen men tyvärr lär det dröja. Främst för att där helt enkelt inte verkar vara så mycket förnuft bland de styrande. Så istället fortsätter vi som vill och behöver simma för att må bra åka kors och tvärs över stan vilket tar massor av extra tid och ger massor av mer tid på buss/tunnelbana vilket ju liksom blir en smula kontraproduktivt om det nu är smittspridningen som är motivationen till denna evighetslånga nedstängning.

Tack och lov finns det andra aktörer som inte dragits med i hysterin. För ja, jag tycker det är det. Den sk Pandemilagen ger klara direktiv på hur många som får vistas i en lokal så hur svårt kan det vara? Onsdags-simningen i Långbrohallen innebär gott om plats. Att få komma hit är värt den där timmen det tar one-way. Men den är onödig!

Linorna är inte så där krokiga när vi simmar. Vi drar in dem när vi är klara helt enkelt! 🙂

På jobbet har de nu bestämt att vi ska ha både munskydd och visir hela tiden. Exakt varför är det ingen som kan svara på. Få tror väl fortfarande på att det ger något större skydd? Särskilt inte 10-20 meter från någon annan…

Kram från Ingmarie