Nu måste det väl ändå vara vår?

Jag har kutat i t-shirt i dag! Och legat i gräset under den makalöst sköna solen. Jag har dessutom sett flera citron-fjärilar! Nog är det bra vårtecken?

Mitt bad-sällskap är också tillbaka! Jag vet faktiskt inte var de hållit hus men jag har inte sett dem på evigheter. Så roligt att få träffa dem igen! Extra coolt är det att det är så “varmt” i luften samtidigt som isen ligger kvar på nästan hela sjön.

Simma “på riktigt” gjorde jag dock inomhus. Det hade garanterat gått att simma några hundra meter i Årstaviken som är isfri men jag ville allt simma lite längre än så. Dessutom är jag inte sugen på det där med att krångla på och av våtdräkt ännu.

Egen bana igen och hyfsat bra känsla. Jag blev både glad och trött.

Har du vår hos dig?

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. /B.J.

  Japp, våren är här!

  Cykeln är uttagen och det är sopade vägar nästan överallt. Har även kört säsongpremiär för backintervaller i en nu torr gammal skidbacke….och det finns helt klart utvecklingspotential på det området märkte jag 🙂

  /Herr Johansson

  • Ingmarie

   U-n-d-e-r-b-a-r-t!
   Utvecklingspotential är bra! Så tråkigt det skulle bli annars!

Comments are closed.