Valen man gör och en uppdatering

Jag simmade i morse innan jobbet precis när det regnade. Varmt och skönt förvisso men allt blev extra blött. Man kan ju inte låsa in sina kläder i skåpen pga “restriktions-reglerna” utan man måste ha dem ute. (Det går dock bra att byta om där så fattar inte riktigt resonemanget..)

Efter jobbet sken solen men då drog jag till SoFo-gymet och cyklade inomhus så svetten fullkomligt forsade.

Med väder-facit i hand borde jag kanske valt tvärtom men jag väljer att tänka att det var det bästa valet!
Dels för hade jag kommit till Eriksdalsbadet efter jobbet är risken jag inte ens hade kommit in pga att det varit “fullt” och dels för att jag faktiskt sparade lite restid på att ta det i just denna ordningen. Sen är det ju helt meningslöst att ångra val man redan gjort, eller hur?

På jobbet har jag uppdaterats i A-HLR igen. Avancerad HLR med läkemedel och manuell deff. Dvs ingen halv- eller helautomatisk deff som säger vad du ska göra. Tolka EKG kan vara klurigt. Särskilt när det är bråttom. Vi har inte jättemånga hjärtstillestånd på jobbet men det händer ett par gånger per år och då gäller det att vi vet vad vi ska göra direkt. Jag är kanske lite “pervers” men jag tycker sånt här jättekul!

I princip alla våra utbildningar sker nere i Bergsrummet 4 våningar under jord. Där har man inte en susning om varken väder eller vind och där är alltid samma temperatur. För längesedan var detta ett skyddsrum och man kunde t o m köra in med tåg där.

Jag har även haft lönesamtal och är halvnöjd med vad jag fick. Ska förhandla vidare.

F.ö har det varit en fin regnbåge här. Skatten finns i Bagis!

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Bada i regn kan vara härligt. Att ta på sig blöta kläder efteråt… not so much.
    Fast som du säger, folk på eftermiddagen är värre än regn på förmiddagen. Det var nog inte ett sånt pjåkigt val ändå!

    • Ingmarie

      Det “bra” är ju även att jag har arbetskläder så jag slipper åtminstone vara blöt på jobbet. 🙂

Comments are closed.