“Nyfikar”

”Nyfikenhet” är ett av Skaparladans  ledord. De andra är Frihet, Närvaro och Tillit. Alla orden passar både i skapandet och livet tänker jag.

Denna kursen har jag därför bestämt mig för att vara just nyfiken och testa lite nya grejer.
Som att måla med färger jag har lite svårt för. Att bara göra same same oavsett vad det gäller ger ju ingen utveckling, eller hur? Det värsta som kan hända är att det blir fult eller fel. Då vet man det och kan antingen prova igen på ett nytt sätt eller inse och acceptera att det inte var ens grej.

Har också testat att teckna och måla smått utomhus. Sämre ateljé kan man ju verkligen ha! 🤩 Det var kul men jag hittade aldrig något riktigt flow. Som med allting så behövs det såklart övning och fler tillfällen så jag kommer fortsätta i morgon!

I år fyller Skaparladan 10 år och det har varit och är olika ”kalas” för att fira detta. Bl a har man gjort en konststig med nio olika ”installationer” som Jonna skrivit texter till. Den är så fin och verkligen både finurlig, vacker och tänkvärd. Väl värt ett besök! Liksom galleriet förstås.

För inte allt för längesedan satt jag i en isvak här. Känns helt ofattbart nu när det varit upp mot 30 grader i luften! Men så var det faktiskt!

I dag blev det sim mellan bryggorna. Det går en del båtar i mitten så man får hålla sig i kanterna.

Något sådant behöver jag inte vara orolig för i Djupsjön! Svanarna syntes inte till så det blev en ganska lång simtur. Fick höra av en ” local” att de alltid varit två! Och jag som trodde de var nyförälskade!.😄

Längtar redan tills i morgon. Så där mycket att jag önskar jag inte behövde sova…

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

Comments are closed.