Hjärt-bassäng

Inte nog med att jag har en makalöst vacker ”simbassäng” med perfekt temperatur och noll trängsel (nästan) runt husknuten. Den har dessutom hjärtan i “taket”!

Sånt här blir jag barnsligt lycklig av. Och tacksam in i själen! Vilken ynnest att få ta del av detta vackra och härliga som inte ens kostar ett öre. Hur kan man inte uppskatta det utan verka ta det för givet och behandla det som om det inte betyder något genom att skräpa ner och förstöra. För tyvärr är det alldeles för många som inte ens har vett att plocka med sig det de tagit med sig hit. Jag förstår det inte…

Vad gör dig löjligt lycklig?

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Den här årstiden behövs det inte mycket för att göra mig lycklig. Blir glad av en fin blomma, en ko, ett par nya löparskor, att bada, att någon har döpt en glass till ett roligt namn. Eller att katten har gömt sig i en väska. Typ allt.

Comments are closed.