Söderut

Vi har lämnat Göteborg och dess instabila väder till ett annat lika instabilt i Helsingborg. Vi är på en pytteliten ganska oplanerad roadtrip med några planerade stopp. Precis som vi vill ha det just nu!

För ca 20 år sedan, när vi nästan precis hade träffats bodde vi på samma hotell som nu så det känns extra festligt! Dessutom fyller Anders år i morgon!

Helsingborg är en mysig stad och jag har alltid gillat den. Även när det regnar! Och som alltid så slutar det ju faktiskt förr eller senare.

Testade SATS-gymet här som inte var särskilt flådigt alls men ändå trevligt och helt ok.

På vägen ner stannade vi i Varberg för att käka och simma i utebassängen som ligget vackert precis vid havet. Det kanske ser varmt ut men det var det inte. Jag frös som en nakenhund och ville inte lämna den varma duschen efteråt. Ja jag vet, jag är klen men jag är också envis och älskar att simma så det är väl därför jag “står ut”.

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

  1. Välkommen till Skåneland! Hoppas Helsingborg tar hand om er på bästa sätt! Grattis till Anders i morgon och hoppas vi ses på lördag <3

    • Ingmarie

      Han tackar!! Vi har det oförskämt bra här och är helt förälskade! Vi kommer ses på lördag! Och även tidigare hoppas jag. 🙂

Comments are closed.