Tillbaka!

Denna dag har jag tillbringat med att vänta, köa, vänta, köa, vänta lite till och köa lite till.😱

Tror nästan Arlanda har missat att folk reser igen. 🥺 Galna köer, förseningar och rörigt. Som en anställd där sa; för få personal helt enkelt.🙄

Men det var bara att gilla läget och njuta vidare av kaffet off vego-rullen jag lyckades hitta.🥳

Själva flygresan är inte mycket att berätta om. Den var exakt lika tråkig som alla flygresor är. Det fanns en tid då jag tyckte flyga (långt) var mysigt och kul men den är förbi för längesedan. Efter en timme har jag liksom fått nog. Efter nästan sex skriker min kropp efter markkontakt. Men det där är ju bara lyxproblem förstås!

Väl på Fuerteventura så var det nya köer för nu skulle alla inreseintyg och covid-bevis scannas. Om man nu har som syfte att minska smittspridning så undrar jag vem som hade otur när hen tänkte för alla dessa köer och trängsel känns inte helt smart.

Resan var ju heller inte slut bara för att flyget landat.
Först skulle väskor väntas in. Sen bussresa till Playitas innan nya köer för att få nyckel.
Totalt 12 timmars resande.😱 Ändå har jag hunnit packa upp, ha ett (jobb) möte, handla och ett havsbad.

Årets enda träningsfria dag blev i dag men jag är banne mig tröttare än om jag kört 4 intervallpass på raken.🤪Men det har såklart varit värt både träsmak och leda för det känns väldigt härligt att vara här igen!

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. Åh då får jag njuta av en massa härliga sommarbilder nu när novembermörkret slagit till med buller och bång. Men det där låter sjukt osmidigt med alla köer och lång väntan. Njut nu, det är du värd.

  • Ingmarie

   Det var tydligen till stor del “höstlovets fel” men de borde ju ha vetat oavsett….
   och ja, sommarbilder blir det!!!! tack snälla!

  • Ingmarie

   Jag lovar!(Kanske så många att du tröttnar! haha) Ser fram emot att följa dig runt Malmö!

Comments are closed.