Nu är den i gång!

Nu har första löparveckan startat och vilken start!

En hel bunt (över 30 st!) med glada, pigga, snabba löpare som först fick jobba med löpteknik och drills innan intervaller på strandpromenaden. Det är möjligt de tyckte jag var en pain in the ass när de höll på och jag peppade som mest, men efteråt var det enbart glada miner och alla fullföljde. Så starkt!

Det var här vi körde men från bortre sidan. Sämre intervallsträcka kan man ju ha, eller hur?

Lite nervöst var det förstås innan. Hade ju ingen aning varken om hur många de skulle vara, vilken nivå de höll och vad de liksom vill få ut av passen. Eller vad de var för några. Men de flesta löpare är ju faktiskt både snälla och trevliga. Gruppen i dag var det till 100%! Jag är ju som jag är och en del gillar det medan andra antagligen inte gör det och det är ok för mig. Jag duger oavsett ändå tycker jag för jag är inte min prestation.
Det där med att vara lite nervös innan tänker jag att så ska det vara för annars har jag liksom tappat fokus. Jag behöver en viss anspänning för att liksom “tagga till”. Andra kanske behöver tvärtom. (?)

Energi ger energi som bekant så jag fortsatte in på gymet och fick till ett riktigt bra pass.

Som gräddklicken på dagen blev det även ett HIIT-pass ute lite senare. Superskoj!

I morgon har jag två pass igen och det återstår att se hur många som vågar/orkar komma. Varje dag finns det upp emot 20 gratis-pass att välja på, från yoga och meditation till cross-fit och dans, så det finns verkligen något för alla!

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Jag sitter här på mitt nattpass och blir så galet sugen på att träna. Burpees av alla grejer… Jag avskyr burpees…. Hade gärna hängt med på ett av dina pass.

Comments are closed.