Berg & hav

Jag tog mig upp på berget här jämte i dag. Älskar att gneta på uppför backarna och att få njuta av utsikten! (Trots att jag får svindel!)

Sen går det ju härligt ner också. Vissa delar behöver jag gå pga rullgruset (och för att jag är en superfegis) men mest är det helt ok.

Fortsatte ner till grannbyn och där fick jag high feeling och bara fortsatte. Att det var platt och medvind verkade jag ha förträngt…

Hemåt tog jag en liten annan väg (skippade högsta toppen) och trots både uppför och (lite) motvind så gick det riktigt bra! Tur jag gick på känsla för på köpet fick jag ju 2 timmar härlig löpning! Älskar verkligen den här kombon av att det finns både berg och hav!

Jag är minst lika bra på att göra absolut ingenting som jag är på att röra på mig. Jag vet ingen som kan vara så stilla som mig när jag bestämt mig för det. Eller ok, jag vänder blad i boken/trycker på “play” på telefonen men that´s it!

Dock hade jag bestämt mig för att köra ett HIIT-pass på em och det gjorde jag men med ett oplanerat avbrott. Det är ett jättestort gäng ungdomar här och en av dem kollapsade mitt i svett-festen och som den sjuksköterska jag är så agerade jag såklart. Min diagnos var genast att hen behövde socker och salt. Lite gel i munnen och ungen piggade på sig igen. När ambulansen kom sa de samma som mig så hen slapp åka med och får nu vila på rummet. Det hade väl helt enkelt “bara” blivit lite för mycket av det roliga (de kör på typ hela tiden!) och för lite av vila, vätska och näring.

Lagom är bäst eller hur det nu var…

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

 1. eva-lotta enges

  Nu blev du min främsta förebild. Jag har “irriterat” mig på att du är i playitas – min favorit plats – vecka efter vecka. Vem är det här!? Måste kolla hennes blogg. Och när jag ser bilden av dig med den här trädockan så händer det nånting och jag får gåshud. Så där vill jag också leva när jag slutar jobba. Eller egentligen NU, men lite realism har jag ändå med mig….

  • Ingmarie

   Hihi! Ja en jobbig människa som inte gör som hon borde. 😉 Jag är i alla fall väldigt glad att du inte är så irriterad längre! (?) Livet är kort. Följ ditt hjärta och ta dig tid till det du längtar efter. Bättre med lite än inget alls. Våga våga!
   Stor kram och lycka till!

Comments are closed.