Motsägelsefullt?

Jag kan luta ute i princip vilket väder som helst men om jag kan välja då undviker jag intervaller ute när det är för kallt. Typ som nu.Tycker det blir extra hårt för kroppen och att det t o m känns ohälsosamt. Eftersom jag kan välja så valde jag hamsterbandet i dag. Gick ganska bra faktiskt!
10 x 2 min. (30 sek vila) + 12 x 30-30 sek i snudd på maxfart.

Men jag sprang åtminstone dit. Distansfart ute är aldrig några problem och 35 minuter spring ute i solen är bättre än noll!

Något jag däremot gillar att göra ute när det är kallt är att bada! Kanske en smula motsägelsefullt men det är trots allt en helt annan grej.🤪

Vi var några stycken från Fb-gruppen jag startade för några år sedan som njöt av den vackra skymningen. Absolut magiskt! Gruppens “is-sågare” hade dessutom fixat så vi nu har två vakar!

Och jag fick ännu en burk av den godaste (hemmagjorda) rödkålen ever. Vilken lycka!

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

  1. Brrr 😅

    Jag skulle ha badat (efter bastu) igår kväll men ingen av de andra bastande damerna dök upp och så var jag 1) lite för mörkrädd för att ge mig ut själv naken och 2) lite rädd för att bada ensam från den hala bryggan – så det fick bli bastu och kalldusch inne istället.

Comments are closed.