Bara helt vanliga

Ibland, eller kanske t o m för det mesta, är dagarna bara helt vanliga. Vardag helt enkelt!

Mina vardagar består övervägande av sova, äta, träna, jobba i lite olika ordning och formationer. I går sprang jag i lite med betoning på just lite) sol innan jobbet.

I dag var det gråare än grått, vilket jag tycker är vackert, och en härlig Sprada innan det var dax att stämpla in igen.Inget särskilt har egentligen hänt utöver “det vanliga” och det är helt ok!

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Hur funkade det med kallbadandet att komma ifrån det relativt varmare Spanien jämfört med att, som tidigare sakta vänja kroppen vid ett långsamt kallnande kallbad?
  Undrar en nyfiken 😉

  • Ingmarie

   Det gick förvånansvärt bra! Jag har ju gjort det här några år så känner ju igen känslan väl. Första gången var lite som första gången man kör intervaller på ett tag. “Jaha, var det SÅ det var”. 😀

 2. "Herr" Johansson

  Frågar därför att du gjort mig nyfiken på att pröva på någon på gång. Om (när?) det sker blir det antagligen i form av chockstart på någons landställe. Får hålla mig till kalla duschar efter svettiga sommar-löp-pass så länge 😉

  Vill också ta tillfället i akt och önska ALLA ett GOTT NYTT ÅR.

  • Ingmarie

   🙂 Du kan öva genom att kallduscha (fast jag tycker personligen det är mycket, mycket värre!) alt. aldrig sluta bada efter sommaren. Det grejar du!

   Gott slut och Gott Nytt år till dig med!!!

Comments are closed.