En ledig dag kan man…

  • Städa ut julen, tvätta, handla och laga mat. Och ta in lite vår.😀

  • Springa fartlek till gymet. Det föll sig ”naturligt” för när det var snö, modd och is fick jag ta det lugnt vare sig jag ville eller ej.🤪 Där det var barmark/fast underlag kunde jag däremot ha “fri fart”!

  • Köra hårt och lyfta tyngre än på länge när man väl är på gymet.💪🏻

  • Hänga med Puzzel-katten.😻 ( Hon är inte jätteförtjust i att bli blöt om tassarna.😄)

  • Cykla till sjön trots snöslir mörker och modd för att få uppleva och njuta av stillhet, tystnad och isvaksbad. Dessa stunder med mig själv så här är ett av mina absolut bästa och säkraste knep för att ladda om mina batterier.

Det är lite “besvärligt” och liksom omständigt men det är också en del av det hela och ingår i hela isbads-ritualen. Vem har förresten sagt att allt ska vara så himla enkelt och bekvämt? Ingen människa utvecklas eller växer väl av det? Jag tror vi alla behöver lämna tryggheten och komma utanför vår comfort-zone lite oftare eller vad tror du?

Kram från Ingmarie

2 Comments

Comments are closed.