Såklart jag gör det!

Om jag hade fått en tia för varje gång någon frågar om jag springer på vintern hade jag (nästan) inte behövt knega på sjukan.🤪

Egentligen förstår jag inte frågan för såklart jag gör det. Liksom resten av året. Man får helt enkelt bara anpassa längd, fart, runda och ambitioner utifrån väder och vind.

Just i dag var det runt nollan och vindstilla men det betyder också modd, is och slir. I alla fall här i 08a land.

Tog ”långa” rundan runt Flaten och även om jag avskyr sliret och väljer sommar före allt annat alla årets dagar så är jag oerhört tacksam för att jag har denna natur inpå husknuten. Ska jag slira runt så är detta bästa stället. Det finns ju faktiskt de stackare som ”måste” springa på asfalt bland smutsig slask, bilar och höghus varje pass.😱

Jobbet var som vanligt och så här kan det se ut när man haft (för) bråttom.🤪

Kram från Ingmarie