Sol och lyx

Såg du den i dag? Solen! Det gjorde jag! Flera gånger till och med!

Jag vet att det är ”för tidigt” men jag tyckte minsann det luktade lite vår också. Fast det var fortfarande väldigt isigt och på vissa ställen helt omöjligt att springa så jag fick vända flera gånger. 😱 Men nu har det vänt och snart, snart är både värmen och barmarks-stigar här igen!

Gymet har tack och lov inga årstider. Det är same same oavsett hur vädret är där ute. Jag får som bekant alltid en massa energi när jag kommer dit och har alltid ”roligt”. Dvs ett himla bra ställe! Jag älskar verkligen känslan av att känna mig stark men för att göra det måste jag såklart utmana mig ”lagom” mycket. Tack vare PT-Rafael verkar jag hittat en lagom nivå just nu.

Undrar du förresten över vad det var jag skulle mysa och lyxa med i dag?

Jag har varit på ansiktsbehandling och fått fixat både ögonbryn och fransar! Det där är väl egentligen väldigt långt från vad jag ”är” men vad vore livet utan lite nya upptäckter? När jag var på Playitas senast var Cecilia som jobbar på Holland hair 92an med på min löpning och hon har inspirerat mig så mycket att jag liksom “vågade”. Alltså fatta mig rätt, jag är inte “rädd” för ansiktsbehandling, utan det är mer att jag väl känt att det varit lite onödigt och obehövligt.

Jätteknasigt egentligen för jag klipper ju håret och fixar till resten av kroppen då och då. Att bara få ligga ner på den där varma madrassen med ett tjockt täcke över mig medan hon tog hand om mitt ansikte var verkligen så ofattbart härligt så det här kommer jag göra om! Dessutom gör hon fotvård så gissa vem som ska boka in det? Sist jag unnade mig att någon annan gör det var efter min hamstring-operation och det är så längesedan att jag glömt bort när det var…

Unnar du dig sån här “lyx”?

Kram från Ingmarie

 

 

 

2 Comments

  1. Nej jag unnar mig väldigt sällan sån lyx. Då kopplar snåltarmen in. Vet inte varför, det hade varit jätteskönt att bli ompysslad och dessutom skulle jag VERKLIGEN behöva lite ögonbryn 😀 Fotvård har jag unnat mig tre gånger i mitt liv. Det var underbart varje gång. Jag tror jag kommer behöva just det efter 6 timmar vattenlöpning i Tjörnarp på lördag!

    • Ingmarie

      haha! Samma här! Lägger ju hellre pengarna på nya löpskor, simträning eller lyxkaffe. Men nu har jag bestämt mig för att även vårda det yttre. Åtminstone lite mer mot innan. 😀

Comments are closed.