Inga stopp!

En av de bästa grejerna med att restriktionerna äntligen har släppt är att nu kan jag simma när och var jag vill! Inga telefonköer, inga begränsningar, inga avspärrningar och inga stängda banor. Allt är i princip som vanligt. T o m bastun är öppen och påslagen!

Om jag stod i solen där det var lä så kunde även jag även inbilla mig att det var lite vår. Fast jag vet. Det är just bara inbillning. Men snart så är det inte det längre utan en verklighet och gissa om jag längtar!

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Visst är det skönt att restriktionerna äntligen har släppt! Känner dock inte att jag kan slappna av. Finns så mycket att fundera över i efterdyningarna…. Härligt med vårkänsla! Det hade jag med häromdagen.

    • Ingmarie

      Tror jag fattar vad du menar. Är det verkligen över eller kommer det något nytt/ännu värre nu?

      Och måtte våren komma tidigt i år!

Comments are closed.