Påsk-trainingcamp dag 3

Som så många gånger förr så har den där fullmånen stört min nattsömn men trots det så har kroppen varit fortsatt pigg. Eller kanske just därför? Fullmånen kanske ger extra energi och kraft menar jag. Vem vet liksom?

Intervallerna med LV-gänget gick hur som helst superduperbra! Trodde mina ben skulle protestera hej vilt efter dag 1 och dag 2 men antingen har de inte fattat att de jobbat extra hårt eller så är det kanske den där månen. Pigga och starka var de i alla fall!
Samling före på Kärrtorps IP som alltid. Inte så många som vanligt men vi slog ihop alla tre grupperna så det blev bra ös ändå.

Uppvärmning 25 minuter, löpskolning och stegringslopp, 7 x 700 m fartlek, nedjogg. Svettigt, roligt, tufft och extra härligt för att solen sken och vinden var ovanligt svag.

Några försvann och några kom till. 🙂

Eftermiddagens The Trip var också extra härlig dels för att det var nr 26, som jag verkligen gillar, och dels för att det var Daniel som hade passet. Då blir det nämligen extra bra drag!

Avslutade dagen så här. Dvs på absolut bästa möjliga vis om du frågar mig.

Nu kan man inte kalla det ice-swim längre för vatten-tempen är snart två-siffrig! Därmed inte sagt att det är varmt. Särskilt inte när solen försvunnit och vinden ökat på. Men härligt är det alltid och man ångrar som bekant aldrig ett bad!

GLAD PÅSK!

 

Kram från Ingmarie