Trainingcamp dag 2

Nu sen jag började mitt nya jobb och har alla helger och röda dagar lediga (ja det känns verkligen snudd på ofattbart) så bestämde jag mig för att göra mitt eget lilla påsk-trainingcamp här hemma. Nu är jag dessutom ledig ända till tisdag kväll så det blir en extra bonusdag. Hur bra är inte det?

I går blev det ju trippel-pass med knorr i form av fint sällskap.

I dag har jag nöjt mig med två pass men å andra sidan har vi haft stora röjardagen med städ, balkong-fix, slängt en massa, och bl.a tvättat mattor.
De två passen blev en timmes löpning på förvånansvärt pigga ben och sen ett snorjobbigt crosstraining-pass på Sofo. Kommer bli ett “intressant” pass med LV-gänget i morgon om jag säger så….

Måla är ju också en slags träning. Eller rättare sagt man behöver öva, öva och öva lite till för att hålla skapandet vid liv. Kreativitet och motivation, oavsett vad det gäller, är inget som bara kommer av sig själv. Den får man själv se till att skapa. Tavlan jag började med för några helger sedan börjar bli klar och jag gillar den mer och mer!

En annan sak jag gillar är scrambled tofu. Gör min egen och ibland blir det bra, ibland mindre bra men alltid gott! Mycket både snällare och bättre än scrambled ägg. Inte en endaste liten höna har behövt lida för att vi ska bli mätta. Äggindustrin är en vidrighet som jag absolut inte vill stödja.

Nu laddar jag för påskafton! Vad gör du?

Kram från Ingmarie