Träningsknarkar och ett hej då

Intervaller alltså. De är alltid en utmaning och extra mycket när man har flera dagars ganska tuff träning i kroppen. Gårdagens dubbla The Trip gjorde sig verkligen påmint men trots det så kändes det helt ok rent energi- och styrkemässigt. Däremot var liksom inte spänsten (den lilla jag har) och “trycket” i benen riktigt som vanligt. Särskilt inte i uppförsbackarna.

16 x 2 minuter med 45-60 sekunders stå-gå-joggvila blev det i alla fall.

Trött av att ha kutat hårt är banne mig en oslagbar känsla! Jag är en tvättäkta träningstrött-knarkare och det är väl både bra och dåligt antar jag…

Gympasset gjorde väl inte direkt varken benen eller kroppen piggare men förhoppningsvis starkare! Kul & svettigt som alltid och jag vet att flitet har gett resultat. Alla mina miljarder (nåja..) PT-timmar med Rafael har gjort mig både starkare och modigare när det gäller att lyfta riktigt tungt. (Tungt för mig vill säga.) Dessutom har han ju visat och lärt mig massor av nya övningar och utmanat mig i nya (tortyr)maskiner. Håller på att spara pengar så jag kan nyttja honom snart igen. Det är ju liksom inte gratis det där men värt varenda öre!

Puzzel-katten åkte hem i dag och det känns genast tomt. Hon är en ruskigt bra läromästare i det där med hur man leker och chillar!

Kram från Ingmarie