Matchad

Jag är nästan löjligt ointresserad av hur jag ser ut när jag tränar även om jag gillar mina kjolar och färgglada skor. Det viktigaste är att kläderna är funktionella, sitter bra och är bekväma. Inte ens den roligaste träningen blir bra om kläderna skaver, klämmer, vrider sig eller är allmänt osköna.
Men ibland får t o m jag till klädvalet! Det var så matchigt att jag nästan blev lite impad av mig själv. Särskilt när det var helt oplanerat!😀😀😀

Om deltagarna brydde sig vet i sjuttsingen men alla verkar ha blivit glada, trötta och svettiga i dag. Även på inne-passet där jag inte var riktigt lika matchig men snudd på. 🤪

Jag har i alla fall blivit glad, trött och svettig denna dag. För att inte slappa till mig i pauserna har jag även transportkutat, gymat och yogat lite. Det är liksom bättre att bara hålla igång för annars hinner min stackars kropp stelna till och startsträckan att få igång den extra lång.😄

 

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

 1. Det bästa är om man hittar något som är fint OCH skönt. Tyvärr är det ju inte alltid så. Och favoriterna är ju svåra att släppa även fast de blivit fula, missfärgade i tvätten och slitna. Jag har ett gäng superfina kläder som jag inte använder pga saker jag inte står ut med: långärmade tröjor med så tigtha ärmar att de inte går att dra upp = panik.
  För korta tröjor där det blåser upp kall vind på magen.
  Tights som kasar ner
  Då får det hellre vara fult….

  • Ingmarie

   Kan bara hålla med!!!!Har ett gäng favoritstrumpor som jag bara varit TVUNGEN att slänga nu och det svider i hjärtat. Men jag har tack o lov hittat ett gäng nya i samma shop som jag köper Newtonskorna. Hur bra är inte det?

Comments are closed.