Tre en tisdag

Tre intervallpass på en och samma dag är mycket t o m för mina ben men jösses vad roligt jag har haft!

Började med ett utepass i Hagaparken för Urban Tribes.  Ett superhärligt gäng som verkligen gick all in och jag hängde med så gott jag kunde utan att helt dö mjölksyredöden.

Hem med tuben, mat och sen tillbaka till stan. Det är detta fraktandet av mig själv som tar absolut mest tid men jag är inte riktigt så snabb att jag hinner kuta till alla uppdrag också. Ffa skulle benen protestera högljutt. Stockholm är ju ingen liten håla menar jag. Haha!

Pass två var på Sats Sportpalatset. 45 minuter Indoor Running med ett ruskigt starkt gäng. Jag svettades så mycket att det klafsade i skorna. Då vet man att man inte maskar.

Samma sak på pass 3 men då var det “bara” 30 minuter Indoor running på Sofo. Full klass och fullt ös. Älskar det!

Det är bara en lite sorglig sak i dag. Jag har insett att jag måste kassera mina favvoskor.

Ingen kan i alla fall säga att jag slänger saker i onödan!

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

  1. Haha jag brukar också köra på tills tårna tittar ut! Eller egentligen mer tills sulan är bortsliten 😎. Fast alltså tre intervallpass på en dag, du måste vara gjord av tåligt virke! Heja dig 👊

    • Ingmarie

      Du skulle ha sett sulorna… Som ett tunt pappersark! Haha!

      Och du vet hur det blir när traktorn tuffar i gång och ibland förvandlas till en turbo-traktor. ;-D Du är likadan och ännu snabbare och starkare! PB på maran när man sprungit så många som dig är sjukt bra!

Comments are closed.