Helgen

Denna helgen har bjudit på ganska festliga kontraster.
I går sprang jag intervaller så svetten rann. 8 x 5 minuter. 1 minuts vila. Första var snorjobbig men sen bara släppte det och benen gick (nästan) av sig själva! I alla fall till slutet av den sista.😀 Har verkligen hittat jättefina grusvägar på lagom uppvärmningavstånd som är perfekta för intervaller! Spradan satt bra fint efteråt kan jag berätta!


På jobbet var det så lugnt att jag nästan dog tråkdöden. Hann t o m gå upp på översta våningen och kolla på utsikten!

I dag blev det ett lugnt 100-minuterspass på nya vägar. Med jacka!😱 Hallå liksom! Var är sommaren? Fint var det i alla fall och sprada gjorde jag såklart ändå.På jobbet var det fullt ös från jag kom till jag gick. Så där mycket så jag t o m svettades!

Få se om det blir lite mer jämnt i morgon.🤪

Kram från Ingmarie

2 Comments

    • Ingmarie

      Det vill inte jag heller!!! I morgon verkar det b li sommar igen. Synd jag ska vara instängd mestadels av dagen… Men snart Skåneland!!

Comments are closed.