Uppmuntrad!

Det gäller verkligen att muntra upp sig med det som finns när man tycker lite synd om sig själv och/eller när kroppen är dödens trött av jobb.
Min stund i bassängen innan kneget är en sån stund jag uppskattar och ger mig kraft t.ex. I går blev det förvisso ”bara” dessa steg på jobbet men det var tillräckligt för att jag behövde sitta ner på tuben. Då är jag trött i benen.🤪 (Sitter i princip aldrig där för jag tycker sätena är sunkiga och snuskiga…)

I dag var jag ledig och passade på att köra med LV-gänget. Pga av operationen i onsdags ville jag inte pressa mig för mycket men trött blev jag ändå och ffa gav det mig energi och glädje att köra med detta gäng!.😀

Uppvärmning, löpskolning, olika slags backar, 5×200 m med lika mycket joggvila och sen nedjogg.

På gymet kunde jag dock inte hålla igen för jag kände mig urstark! En timmes svettfest med extra allt blev det!

Mest upplyftande i dag var ändå presenterna och denna lapp jag fick från Bonliva som jag jobbade för i somras. Blev alldeles rörd.💕 Det är mer än jag fått från post-op/IVA SÖS trots att jag slitit och ställt upp där i många år. Har inte ens fått en blomma. Riktigt uselt…😩

Jag fick också ett ryck och har (äntligen) klippt mig och har dessutom bestämt mig för att de silver-gråa håret ska få komma fram. Det kommer ta tid så sakta men säkert.

Kram från Ingmarie