Det kunde antagligen varit mycket värre..

För ca fyra år sedan fick jag, eller rättare sagt betalade jag 10 000-tals kronor, för ett tandimplantat. Detta efter en lång och segdragen rotfyllning som sen blev en tandutdragning. Implantatet skulle hålla typ resten av mitt liv.

Det gjorde det inte.

Det som ”inte skulle kunna hända”, att implantatet gick sönder, hände. Skruven gick av helt enkelt.😱

Så i dag fick jag opererat bort alltihop. En upplevelse jag inte vill ha igen så nu får det bli löstand om det blir nödvändigt. Fy bubblan alltså.  Fyra bedövningssprutor krävdes. Adrenalinet som är i dem gjorde att mitt redan låga blodtryck sjönk till obefintligt. Skruven som alltså var av gjorde att man fick borra upp extra mycket av käkbenet.  Men nu är det borta och jag fick i alla fall en fin påse med mig hem. Hade ju varit bra mycket roligare om det var något annat innehåll än tussar mot blödning, painkillers och mun-sköljmedel..🥺 Tur ändå att jag har världens bästa tandis och tandsköterskor!

Eftersom jag visste att träning är big no no efter, i alla fall sånt man blir varm av, så var jag ute tidigt för en runda. Så tidigt att elljusspåret fortfarande var tänt. Något som kändes en smula onödigt. Särskilt med tanke på el-priset!😱

Lite vattenlöpning blev det också. Mest för skallens skull. Och för att få tvätta håret…

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

Comments are closed.