Den viktiga påminnelsen

Jag vet inte hur det är med dig men när allt flyter på, jag är frisk, familjen är frisk, vännerna hör av sig och man har möjlighet att träffas, jobbet är skoj, maten smakar och det liksom känns härligt att vakna varje morgon då är det lätt att jag glömmer bort mig och tar allt för givet. Lätt att tro att det alltid kommer vara så där bra.

Så är det förstås inte för livet är inte som ett rakt streck. Tack och lov får jag väl kanske säga för personligen tycker jag det skulle vara väldigt trist.😀

Förr eller senare händer något, som t ex det där blodkärlet vid min tolvfingertarm som läckte blod, och allt flytet blir bara en enda röra. Plötsligt kan man inte ens tänka tanken på att lyfta den lättaste hanteln eller springa ens 3 steg. Visst är det både fascinerande och läskigt?

Det är dock då man får en rejäl påminnelse om vad som är viktigt i ens liv och när det åter ljusnar är man verkligen tacksam över varenda litet framsteg. Att springa till jobbet med rygga är en grej. Något jag nästan tyckt varit lite tråkigt är nu som värsta bästa festen!🥳

För att inte tala om att träna styrkepass med en vän som bästa Kajsa och känna att musklerna blir alldeles darriga av trötthet för att man tagit i. 🤪 Jag trodde det skulle vara fokus ”press” på Prf strength-passet och var beredd på att få darrig överkropp men det var ”benböj” på schemat så nu är benen ännu mörare. De jobbade ju på bra i går också och i morgon kommer de få bekänna färg ännu mer.😱🤪

Något jag nog dock aldrig kommer underskatta, tycka är tråkigt eller ta för givet är mina kall-och isbad. Varje gång är både unik och speciell. I kväll var inget undantag. Jag och sjön i pannlampas sken. För mig är detta magi på hög nivå!😍

Kram från Ingmarie