Hur man dödar ett par (veteran)ben

Många timmars sömn, ledig dag, vindstilla, plusgrader och nya skor. Då blir det inte lätt att vara ben på mig.

4 x (5-3-1) minut med 1 minuts vila. Från tröskelfart till snudd på max. Jag blev jättetrött!

Efter att ha skrivit klart det jag skulle (en artikel alltså) drog jag till gymet. Ett av de Instakonto jag följer hade en riktigt skojiga kombo-övning jag ville testa och sen gav det ena andra och jag hittade på en massa egna. T.ex benböj + hopp och utfall + enbenshopp upp på bänk. Min fantasi är det åtminstone inget fel på!

Bara hoppas benen inte helt har tröttnat och totalstrejkar för mig i morgon…

Fast jag tror de är glada igen för jag belönade dem med ett bedårande vackert skymningsbad. Jag tror förresten att just de, skymningsbaden alltså, är de allra bästa. I alla fall när det är som i dag. Lugnt, stilla och knäpptyst.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Vilken härlig dag! Du får dra med mig till gymmet och ge mig lite träningsvärk. Har så svårt att motivera mig själv till det. Men efter 22 dagar jul springkalendern är jag faktiskt sugen på lite omväxling 😀

Comments are closed.