Hur man kan solnjuta

Ännu är det för kallt för att ligga på playan eller sitta i solstolen utan många lager kläder (i alla fall för mig) men man kan njuta av solen redan nu ändå. (Om/när den visar sig vill säga.)

Från kraftiga vindar, is och snö blev det på bara några timmar sol, svaga vindar och (nästan) barmark. Fortfarande kallt men i solen blev det åter igen vårkänslor! Med tanke på (snökaos)bilderna jag sett från 08a land så är jag om möjligt ännu gladare att jag bor här nu!

Faktum är att jag inte ens saknade Sats lika mycket för dels slapp jag ta mig dit genom snöyran och dels fullkomligt badade gymet här i sol. Jag låtsades att jag var på ett utegym i sommarvärme.

T o m när jag pluggade kunde jag njuta av att solen sken in genom fönstret. Längtar verkligen till den dagen jag sitter ute på altanen och njuter av den.

Och sen detta!

Det fanns fotspår från stegen så det hade alltså varit en före mig som njutit av bryggan, solen, dofterna och havet. Dvs en klok människa!

Har du njutit av solen på något vis i dag?

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Att välja Sthlm igår var verkligen en miss när det gäller väder!!! Men idag var det fint. Som löpare är jag dock nöjd att barmarksäsongen är 364 dagar om året där jag bor… Fast Skyrran alltså. Dit jag är på väg. Ser kritvitt ut….

    • Ingmarie

      Stockholm i snö är fint ungefär 12 dagar om året så du prickade nog ändå in din visit fint! Jag är säker på att sportstugan kommer vara ljuvlig att besöka!

Comments are closed.