Maxat!

I morgon lär jag behöva ta det lugnt efter käk-operationen så därför har jag gjort mitt bästa för att både bli trött och för att få en rejäl träningsvärk. Om jag inte lyckats efter dagens övningar så kommer jag aldrig mer ha ömma muskler för så här blev det:

  • Löpintervaller. 3 x (5-3-1) minuter. Körde i mina gamla hoods och nu förstår jag varför jag varit hyfsat stark i backar. Hade helt glömt hur många där är! Passet gick si så där, det var liksom trögt, men vädret var fint och energin bra!
  • Nästan direkt efter blev det ett Prf Advance på Sats Sjöstaden. Har aldrig kört just den varianten och kan konstatera att den var väldans nyttig! Hade sällskap av bästa Kajsa men på något vis pratade vi så mycket (efteråt) att det blev klent med bilder. Det märks att hon varit flitig på styrkepassen för hon är grymt stark! Jag måste/vill verkligen hitta liknande klasser hemmavid för jag inte bara behöver det utan även för att det är superskoj och jätteviktigt!
    Mest önskar jag förstås att Sats öppnar ett nytt center i Åhus. Eller Kristianstad. Och/eller sponsrar mig med ett livslångt kort för lång och trogen tjänst. Hehe

  • Eftersom jag älskar Sats, skäms inte ens över att säga det, så blev det ett till på mitt SoFo-favvogym  MA Circuit har jag kört oräkneliga gånger men eftersom det alltid är nya övningar så tröttnar man aldrig! Däremot blir man lika glad, lycklig och trött varje gång.
  • Utesims-premiären var verkligen inte jobbig. Mer som en härlig grej att göra mellan passen. Fortfarande kallt och jag frös så jag skakade ett bra tag efteråt men när jag la mig i solen och värmen kom tillbaka i kroppen så somnade jag minsann en stund. Underbart!


    Har jag förresten berättat att jag är körsbärsträdsblom-tokig? Förhoppningsvis får jag en dröm i uppfyllelse inom en vecka men tills dess njuter jag av alla här!


    Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Vilken träningsdag, ser helt grymt roligt ut! Lycka till med operationen i morgon! Och så en liten hint om vilket roligt äventyr som väntar nästa vecka please 🤩

    • Ingmarie

      Tack! Vi ska bl.a hänga med Anna-Karin i Skrylle och passa på att besöka några efterlängtade platser. 😀

Comments are closed.