Det är nu det är enkelt

Man skulle kunna tro att Anders bara står och kollar så jag gör burpees rätt när man ser denna bilden.

Det gjorde han nog i ärlighetens namn också men mest vilade han för på något vis lyckades jag få honom att haka på åtminstone några. Han kan när han vill!

Det är intressant det där med hur många verkar ha problem med att få till träningen så fort det blir sommar och/eller det är semester. I min värld är det precis tvärtom. Allt är ju enklare på sommaren när man slipper alla kläder, det finns gratis ute-pass,  man slipper frysa ihjäl på utegymen/uteträningen och många ute-bassänger är öppna. Dessutom har man ju mer tid! Kristianstad badrike må vara fint som attan men det ligger en bra bit bort därför är det en himla lyx att kunna cykla till bassängen. Jag hängde verkligen på låset, var först i och lyckades ha egen bana hela tiden.

Havet och stranden är också en bra träningsplats om man är på det humöret. Just nu håller man på för fullt att rigga för Åhus Beach-handboll och Beach-volleyboll.  Helt ärligt är jag inte särskilt intresserad, vill ju helst träna själv, men det kanske kan bli kul att kolla på någon gång. Vet dock att jag brukar tröttna efter 10-15 minuter. Haha.

Ännu är det dock hyfsat lugnt på stranden trots det fina vädret men det är extremt stor skillnad inne i byn. Folk och bilar överallt och vid glassbarerna är köerna l-å-n-g-a. Det pluppar dessutom upp massor av matvagnar, restauranger, gatuförsäljare och ute-aktiviteter. Som någon sa, Åhus är som två byar. En vinter-Åhus och en sommar-Åhus. Så länge folk beter sig vettigt och inte stör min nattsömn tycker jag bara denna variation och skillnad är rolig och bra!

Kram från Ingmarie