Köpenhamn dag 2

Alltså jag är så himla glad ock tacksam över att vara här att det liksom inte finns ord.

Gårdagen var ju en riktig höjdare och det har tydligen smittat av sig på denna dag.

Först intervaller med Ulrika i fina Faelledparken. En oas! Som en liten Central Park men med mer plats. Hur bra som helst!

Tillbaka i lyan så köpte vi med oss mat och tog oss till en annan liten pärla. Svanemöllestranden. En liten strand med en stor trä-pir som var perfekt både för picknick och att bara slappa på.

Och simning! Ulrika dök upp som en räddande ängel med extra badmössa och goggels (mina låg fint kvar i lyan…) för jag hade nog gråtit längtans-tårar om jag hade missat detta!

Dagen avslutades först med mysig promenad på Assistens kyrkogård. Kan kanske låta både makabert och groteskt men dels älskar jag kyrkogårdar, tycker de är fridfulla, och dels är denna väldigt speciell och annorlunda. Här är det ok både att springa intervaller, ha picknick och gå med hundar. Allt sker respektfullt så det känns absolut inte ovärdigt.

Ulrika hade sen fixat supergod mat till oss som vi avnjöt under flera timmar i den mysiga innergården. Så lyxigt att det är galet!

Det kan bli svårt för morgondagen att slå allt detta men jag skulle ändå på något vis inte bli förvånad för Köpenhamn är unikt!

Kram från Ingmarie

2 Comments

    • Ingmarie

      Brukar ju vara så… Vi har jiu också nära! Direkttåg så det är busenkelt! 😀

Comments are closed.