Även små räknas

Det var ett tag sedan men i dag var det dax igen för min lilla backe. Ja den är liten men även små gupp kan göra ett par 57-åriga ben rejält trötta!

2 x 12 gånger så fort jag pallade uppför och “flyt” nedför. Varje varv är ca 200 m + uppvärmning 5 km och nedjogg 3 sen får du räkna summan själv om du ens är intresserad. haha!

Det kändes helt ok med tanke på en sen jobbkväll i går och 75 stenhårda minuter på hojen i går. Jag har väldigt svårt för att bara cykla distans när jag sitter på en spinningcykel utan det “måste” bli någon slags pass/intervaller för att jag inte ska dö tråkdöden… Men jag älskar att svettas!

Nu är jobbhelgen slut och i morgon ska jag packa väskan för en resa norrut.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Distanspass är underbart. Om man har rätt musik. Sån som driver en i smyg utan att vara pushig. Som man får feeling av så att autopiloten bara går. Och du känner dig stark som ett troll och att inget kan stoppa dig. Världklass!

    • Ingmarie

      Är det så? Även om du stirrar in i en vägg/reklamfilm utan ljud/svettpölarna under hojjen?

Comments are closed.