Åtminstone myggfritt

Så länge jag kan minnas så har jag aldrig haft särskilt mycket myggbett eller andra insektsbett sommartid. Jag har absolut blivit biten men sen har det liksom inte varit något mer. Anders har däremot fått stora feta bulor så fort ett knott visat sig. Jag har skrattat och sagt att det är för de inte gillar mitt ( vego)blid.🤪

Well, det var tills denna sommaren. Plötsligt älskar varenda kryp mig. Åtminstone de som bits!😱 Och kliar! Mina ben och armar är helt sönderkliade men Anders har inte en endaste liten prick. Hur kan det bli så här?😳

I dag var det i alla fall helt myggfritt och så blött att det nästan kändes onödigt att duscha. ( Men jo jag gjorde det. Hade nog inte varit så poppis hos kollegorna annars.😀)

Har du fått mycket (kli)bett i år?

Kram från Ingmarie 

 

 

2 Comments

  1. "Herr" Johansson

    Myggen var ovanligt sena i år. Kall och regnig jul-aug i kombo med varm start på september?

    Jorå, har också fått ovanligt mycket myggbett. Måste ha slarvat med mitt vitlöksintag 😎

    • Ingmarie

      Haha! Jag äter väldigt lite vitlök så det kan inte bara vara det som är hemligheten. Jag har varit biten sen maj! Helt galet! Nästan så jag längtar efter hösten…

Comments are closed.