Vinst!

En ledig hemma-fredag. Så himla lyxigt alltså! Dessutom hade SMHI helt fel med vädret så istället för regn blev det soldis och så varmt att jag behövde ta av mig jackan på löpintervallerna! I november! kanske är det som plåster på såren för de kalla och stormiga dagarna i oktober?

Lika varmt var det inte på simningen. Jag måste vara världens klenaste “simmare”. Efter 2000 meter frös jag så jag nästan inte kom upp ur vattnet. Nu flera timmar så fryser jag fortfarande! Mina kompisar däremot kan hänga kvar i plurret och snacka utan att ens darra. Men det är ändå värt det för fryset går ju faktiskt över.

En extra bonus denna dag, förutom att vi hunnit med en hel del roliga grejer, är att jag hämtat ut en vinst från Petra  och Better You. Det hör verkligen inte till vanligheterna att jag vinner på lotteri så det är verkligen många kryss i taket!

Brukar du vinna på lotteri?

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Haha, nej jag vinner aldrig. Men jag har vunnit en råsaftcentrifug en gång :D. När jag skulle åka tåg från stockholm och inte hade en millimeter plats i mina väskor…

Comments are closed.