Blygrått

Vissa dagar är det allt lite skönt att det står inneträning på schemat.

I dag t.ex för det har det minsann regnat isspikar och varit grått och svart precis hela dagen. Hur mycket regn finns det egentligen?🥹

Nu får jag förvisso ta mig ut vare sig jag vill eller ej när jag ska till gymet och jobbet men inne i spinning-salen tillsammans med Glenn & co, och faktiskt två deltagare till, så var det varmt och torrt! Bortsett från svetten vill säga…🤪

Hur har du det?


Kram från Ingmarie 

 

2 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Allt är tipptopp här med 👍

  Annars full fart med gästande vänner och bekanta som vänder upp och ned på vardagens normala lunk. Men jag ser naturligtvis till att det alltid finns (egen)tid till en löprunda 🏃‍♂️

  Verkar som de naturliga intervallernas säsong har kommit hit tidigare än i Sverige. Dimma i morse, med åtföljande blött och fuktigt underlag.

  Å spansk blöt platt- och stensättning vet vi ju halkigt det kan vara.

  Ergo, kraftigt reducerad fart på de fuktblöta partierna för att sen kunna “ösa på” över de torra. För att vurpa är ju inget kul.

  Å för att återknyta till din tidigare bloggpost, har jag inte upplevt någon försening på (pendeltåg)systemet här på många år nu. Å då undrar man vad det är spanjorerna vet som SJ ännu inte kunnat klura ut ?

  • Ingmarie

   Låter härligt ! Hur länge stannar du?
   Det är ju mycket intressant att kommunaltrafiken fungerar bättre i Spanien med tanke på att det sägs vara mer manana manana där… Eller har de färre som beträder spåren? (Stort problem här. Särskilt på hösten…) Mindre med löv? har de nyare spår?

   Halkan på vägarna är de dock sämre på. Det kan verkligen, verkligen bli SNORhalt.Att USA gillar betong vet vi ju men det är lite synd att spanjorerna tagit efter där. (Eller är det tvärtom?)

Comments are closed.