Måndags-lyx

Helgjobb avklarat och ledig måndag. Hurra! Det kom t o m lite sol och jag hade så pigga ben att jag helt oplanerat valde att springa backintervaller.
Bara så där!
Kanske för att jag mest såsade runt i finskogen och hade en lugn jobbkväll i går.

Så det blev 2 x 10 ggr upp och ner + upp- och nedjogg. Kändes gött i benen efteråt!

Eftersom jag skulle fika med vår stora löpar-legend Kjell-ErikÅhus Seaside så var det perfekt att besöka havet igen. Det går fortfarande inte att gå i från bryggan men i mitten på december har de lovat att halva ska vara lagad. Tills dess blir det att traska ut genom sanden och tången. Inte idealiskt för jag får gå en bra bit ut för att kunna doppa mig och med max fem grader i vattnet och frisk vind förvandlades benen snabbt till två ispinnar. Men alltså, jag ångrar ändå aldrig, aldrig, aldrig ett bad. Aldrig!

Ett bra sätt att bli varm igen är, förutom t.ex kläder och varm dryck, är såklart att träna. Jag testade ett nytt ställe några stenkast från vår lya mest för att jag vill hitta fler möjligheter till gruppträning.

Väldigt trevligt och skoj men inte så jobbigt som jag hade trott och hoppats. Det som är bra är att det finns många olika pass att välja på och att man kan betala/gång alt köpa klippkort så jag ska absolut testa fler gånger!

Om du frågar mig så tycker jag veckan startat riktigt bra! Hur har din vecka börjat?

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Min vecka började sämre då instruktören på passet jag tänkte gå på blev sjuk. Ersattes av en speedad varelse och 45 min istället för 60. Hade öronsår efter uppvärmningen…

    • Ingmarie

      Men oj!!! För mycket koffein kanske? Var det spinning går det ju an. Värre om det är yoga eller body pump. 😀

Comments are closed.