Från Å till H

Ojämn vecka betyder hopp mellan ställen.

I morse slirade jag runt i Åhus och försökte åstadkomma något som åtminstone skulle lika intervaller. Det gick väl si så där om jag ska vara ärlig…

Den som har kommit på det här med modd, is och slir skulle jag verkligen vilja ha ett snack med för jag begriper verkligen inte hur hen tänkte där. Ingen kan väl gilla det och exakt vad är nyttan med det?

Via tandläkaren och en 100% smidig tågresa (!!!!!!!!!!!!!) kom jag till Halmstad och hann precis lagom till onsdags-myset på Sats. Det är så himla skoj att inte ens för lite sömn, fortsatt bedövad käke (och därmed för lite mat i magen), snöyra eller väsk-kånkande kan stoppa mig.

Nu är jag i Halmstad-lyan och ser med spänning fram emot träningsvärken i morgon. Plus allt annat skoj förstås!

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Alltså bara ben. Du är SÅ hardcore! Jag har hoppat in i vintertightsen och börjat den årligen återkommande funderingen om löpsteget blir segare med vintertights…. får se om jag kommer fram till ett svar den här vintern…

    • Ingmarie

      Jag jobbar på det bruna fettet! 😀 Faktum är att jag sällan fryser om benen. I princip aldrig om det är + grader. Men detr gäller förstås att hålla igång!

Comments are closed.