Virus

Jag anade det redan i morse. Att det där “viruset” skulle sätta klorna i mig. Ja alltså inte någon covid-virus variant som var och varannan människa verkar ha nu (trots x antal sprutor) utan det där andra envisa som jag egentligen aldrig vill bli av med.

Att hitta ett bra badställe i närheten av stan är dock lite knepigt. Havet är nära men det är extremt långgrunt just där. Att cykla 10 km tur och retur hade varit både riskabelt och så pass extra kallt att det liksom hade tagit bort njutningen. jag hade fått en del tips om att det skulle finnas en stege ner i Nissan på södra sidan men om den funnits så var den inte där nu. Inte på andra sidan heller så för att inte helt trilla ihop av abstinens fick det bli ett dopp i det långgrunda havet. Benen blir åtminstone nöjda! haha

Löpvirus är typ miljarder gånger enklare att bota och stilla. I alla fall om man är springbar. Farten spelar ingen roll för mig utan det är själva rörelsen och känslan jag är ute efter. Galgberget var täckt av nysnö och det var förvånansvärt springvänligt där!

Jag hoppas deltagarna på mina klasser också fått bort sina ev spring- och yogavirus. De såg i alla fall glada ut efteråt!

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Skräms inte så där, jag trodde du blivit förkyld. Det är ju av yttersta vikt att vi håller oss friska till nästa helg! Vore synd på tomtedräkten om den inte fick användas 😀

    • Ingmarie

      Det är otänkbart! Jag inbillar mig att alla virus som cirkulerar hos mina kolleghor, patienter och folk i allmänhet har en annan frekvens än min.Din också!

Comments are closed.