Dog nästan

Har du varit så där trött att du nästan kräkts och fått en slags nära döden-upplevelse?
Det har jag.
Många gånger och senast i dag.

Det var dock inte av snöovädret även om det tog extra lång tid att ta sig till gymet och jag emellanåt inte ens såg var jag satte fötterna pga sjukt vassa is-flingor rakt in i ögonen. Fy bubblan alltså. Det gör jätteont om du inte redan vet det. Jag tycker verkligen det räcker nu!

Det var inte heller av cykelpasset jag svettade mig igenom i min ensamhet.Jag trodde faktiskt jag skulle ha lite sällskap av andra än Glenn & co på skärmen med tanke på att det är januari och alla nyårslöften fortfarande är färska. (I mitten av februari är de flesta brutna…) Det kanske helt enkelt ingen som gjort just “fler cykelpass” till ett nyårslöfte. haha

Nej det som nästan dödade mig var Transformer-passet här i Halmstad. Den vanliga instruktören är sjuk och istället vickade en av PT:na. Han trodde dessutom att det var 60 minuter i stället för 45 så vi slet inte bara extra mycket utan även extra länge. Det ska bli väldigt intressant att se vilka ställen jag inte har träningsvärk på i morgon…

Men du vet hur det är. Vi blev alla snortrötta men sen glömmer man snabbare än det går att säga gurkburk och längtar till nästa gång. Hjärnan är en bra konstig manick ändå, eller vad säger du?

Undrar du över resan till Halmstad från Åhus så gick den förvånansvärt bra. Endast 20 minuter försenat!

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. Sandra

  Vilket motiverande pass om trötthet. Ditt livsljus lyser upp starkt 🕯🙏. Hoppas det lyser lika mycket i dig som kring dig.

  • Ingmarie

   Tack snälla!Och ja det gör det! Jag känner just nu en oerhört stor tacksamhet till livet vilket i sig gör mig ännu mer tacksam för det är ingen självklarhet… Jag hoppas du också har ljus imom dig!

  • Ingmarie

   Men stackare! Han får åka när Anders åker för hans tåg verkar alltid funka. (Utom när jag är med…)

Comments are closed.