Hurra-feelings

Det är inte ett dugg konstigt att jag hux flux fick feeling och ville springa intervaller och att jag dessutom gjorde fler än jag tänkt. Barmark alltså! Det gör underverk för (mitt) humör och min (livs) lust!

Inte ens regnet och vinden kunde ta lyckokänslan från mig. Som jag njöt! Eller ja så mycket man nu njuter av intervaller. haha. Men känslan var ok och jag toksprang verkligen inte utan blev helt enkelt bara så där svenskt lagom trött..

Om det var barmarken som även gjorde att crosstraining-passet gick bra vet jag inte men det gjorde det. Så där bra så jag tyckte det tog slut för fort. Roliga övningar och bra blandning.

Egentligen hade jag tänkt åka hem direkt efter det där passet men så blev det så där som vanligt. Bryggan, stegen och havet drog trots regn och halvstorm. Det blev ett perfekt avslut på en aktiv dag. På any day förresten. Finns absolut inget bättre sätt att släppa alla tankar och verkligen bara vara i nuet.

Och ja, jag var ensam där ute.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Så himla skönt med barmark! Nu ska jag bara komma över att det var sol och fint idag när jag satt inne och nötte kontorsstol hela dagen, och att det ska ösregna i morgon när jag ska semmelspringa….

    • Ingmarie

      jag tänkte på dig när solen sken som bäst och du valt att vila just i dag. Hoppas du fick njuta av den även utan löparskor!

Comments are closed.