Två premiärer

Ny stad – nya rutiner – nya ställen.

Första premiären var simpasset på Filborna Arena. Tyvärr har de inte någon utebassäng men de inne, ja det finns flera, kommer bli hur bra som helst! Passet gick fint och när jag väl lär mig att hitta snabbaste vägen dit och hem kommer jag kunna ta mig fram och tillbaka på hojjen på mindre än 15 minuter one way. Så himla lyxigt!

SATS Helsingborg ligger 700 m från vår lya och även om jag varit där förr så har jag aldrig kört något pass förrän i dag när jag var med på Crosstraining ute. Tre stationer som vi körde i team. Väldigt skoj och bra!

Mitt Team inkl coachen.

En annan slags premiär och ffa upptäckt är att vi har jättefina parker bara runt husknuten. Perfekt för att kunna chilla i gräset en stund.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Å välkommen till andra sidan Skåne! Ska bli så kul att läsa om dina första upplevelser av Hbg! Och någon gång framöver får vi ses i Landskrona och springa hem till dig :D. Via ett dopp och en kaffebar som sig bör…. Det är tradition!

Comments are closed.