Från en H-stad till en annan

Jag vet att man ska tänka positivt och att sommaren precis har börjat men jag kan ändå inte låta bli att unfra och fundera över om detta finväder som varit och är en stund till är allt vi får. Tänk om det blir som förra sommaren när det var några härliga veckor i juni och sen bara kallt och regn! Hu så hemskt!

Men det är inget att göra än att vänta och se och ta en dag i taget, eller hur? Jag hoppas såklart på en toppensommar med massor av sol och värme. Så där mycket så det känns superkonstigt att ta på sig långbyxor till hösten!

Intervaller i sol och värme är en miljard gånger bättre och enklare än i dess motsats. Äntligen ville kroppen köra på lite och de gula “snabb”skorna verkar ha längtat lika mycket för de fullkomligt studsade fram!

Dock är mitt vänsterben ett osäkert kort för ena dagen kan jag ha riktigt ont men nästa kan det vara som bortblåst. Ytterst skumt!

Egentligen skulle jag ha kört ett pass på Sats i Halmstad men av diverse anledningar så blev det ett liknande i Helsingborg. Riktigt skoj och väldigt bra! (Dvs väldigt jobbigt. Haha!)

Och nu är jag i Halmstad igen för i morgon blir det både Yang & Yin på Sats här.

2 Comments

 1. Blir också lite nervös när all värme kommer nu (när man jobbar!). Tänker att det finns en begränsad mängd Anna/Ingmarie-väder.
  2018 var kall i april, varm i maj OCH UNDERBAR hela sommaren (inte om man råkade vara lantbrukare, men sådär rent egoistiskt sett).
  När 2023 började med kall april och varm maj jublade jag för jag såg det som ett tecken på en 2018-sommar. Jag hade fel….
  Och nu är vi här igen. Kall april, varm maj. Vågar inte ens tänka på vad det betyder, men hoppas på att förra årets utfall bara var var ett tillfälligt fel i arbetet som aldrig mer kommer att upprepas…

  • Ingmarie

   Precis samma funderingar!Redan nu verkar det vända… Måtte det vara tillfälligt!

Comments are closed.