Vardag

Vissa dagar finns inget spännande, roligt, ovanligt eller intressant att berätta om. De liksom bara är. Helt vanliga. Man går upp, kokar sin gröt och sen rullar det liksom på med löptur, jobb, gym och lite mer jobb.

Men söker man så finner man. För dagen har varit händelserik när jag tänker efter. Har bl.a hängt på Norrtäljes busstation igen.

Det i sig är totalt ointressant men bussfärden tillbaka till 08a land var av den läskiga sorten när en kraftigt påverkad och påtänd man gick bananaz och polis fick tillkallas. 😳

Sen har vi fått tillbaka en av två väggar vid det läckande fönstret. Andra väggen, plus färg, blir till våren.(!!!) Jomensåatt…Får väl hänga blinkande juldekoration för att liva upp det hela. Eller något…

Vi flydde röran och dammet och gick på bio. Bra val på alla sätt och vis.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Låter som en händelserik dag trots allt. Min torsdag var lite halvtrist. Hann inte ens träna pga panikshopping till 40-årsfest. Hittade INGET att köpa och slösade träningstiden helt i onödan. Tragiskt liksom. Och i kväll blir det antifavorit-i-repris. Man kan ju inte komma i löpartights hur gärna man än vill…

    • Ingmarie

      Du skulle tagit med hen på ett träningspass såklart! Bättre present kan man väl inte få? 😉 Men hur som helst hoppas jag det blir en superskoj kväll!!!!

Comments are closed.