Vackert & grått

Det finns verkligen oändligt mycket skog att upptäcka! Särskilt för mig som bor precis vid hela stora, härliga Nackareservatet. I fler timmar var jag ute (väldigt lugnt) och njöt. Jag må ogilla kallt ruskväder men det här, när det är vindstilla, lätt duggregn och vackert grått, det älskar jag!

Jag säger det igen för det tål att upprepas, men jag är otroligt tacksam jag har närheten till naturen nu när hela världen verkar ha blivit galen. Man stänger ner, begränsar och skrämmer människor mer och mer. Varför nu? Vi har inte ens hälften så många på IVA som vi hade i våras. Då kanske, kanske det hade varit befogat men nu? Jag fattar verkligen inte. Har läst och lyssnat på oändligt många olika aspekter, synpunkter och vinklingar ang detta och börjar mer och mer ifrågasätta hela grejen och börjar på riktigt oroa mig för vår demokrati. Precis som ex World Doctors alliance.
Det är något som inte stämmer och som med så mycket annat kan man alltid börja med att “follow the money”.

Det blev en liten simtur i sjön också. Tack och lov att det fanns tid för det i dag när det var så här vackert!

Det blev dessutom säsongen första iceswim för termometern visade 4,8 grader. Antagligen därför bubblorna ligger kvar på vattnet. De fryser! Mycket vackert.

Strategiskt noga placerade prylar som alltid.

Kram från Ingmarie