När man känner sig odödlig

Det blev en himla massa träning i dag. Det är tur jag slipper både städa, laga mat och diska så jag kan och orkar göra allt skoj! Faktum är att det känns som jag har obegränsat med energi! Som en korsning av en turbo och en diesel-motor. Bara att njuta så länge det varar!

🤪Började med intervaller. Samma som jag körde med super-tjejerna för ett tag sen men i stället för 5 gånger blev det 6. (Varje set var 2 min åt ett håll och sen på 3 x 30 sek. skulle jag komma tillbaka till start.) Galet jobbigt men ändå kom jag längre på alla intervallerna! Wohooo! 🥳

Fortsatte med hopp, spänst och styrka på gymet.

Och ett kortare simpass på 40 minuter.

Sen var jag hungrigare än hungrig så som sagt var tur jag bara kan gå till serverat bord. Och jodå, jag vet, jag är både bortskämd och lyckligt lottad!

Avslutade dagen med ett “Full body pass” (typ HIIT) och “Stretch & relax”. Roligt och härligt!

Anledningen till att jag mår så här bra i kropp och knopp är utan tvekan solen.Finns ingen bättre “medicin” än den för mig.

Kram från Ingmarie

 

4 Comments

  1. Det är helt crazy vad mycket ork man har när man slipper allt vardagsslit. När man kan slänga sig raklång efter varje pass och inte behöver hänga tvätt eller sno ihop en middag. Tänk om man alltid fick ha det så 😀

    • Ingmarie

      kan bara hålla med! Synd det är så dåligt betalt annars hade jag tagit anställning direkt. 😀

Comments are closed.