Lite om Lindesberg

Lindesberg är ingen jättestor ort men större än jag trodde och det finns en hel del att göra och upptäcka liksom områdena runtomkring och jag ska försöka åka på en upptäcktsfärd  i morgon. Själva Lindesberg centrum består av typ två gator varav den ena är en modifierad gågata. Väldigt söt men inte särskilt livlig…

Det finns massor av söta hus med blomstrande innegårdar liksom pampiga hus med tinnar och torn. Men även en hel del väldigt fula hus också.🤪 Mest är det nog plutteluttit. Jag lär lägga upp fler bilder så småningom.

Två bensinmackar, oräkneliga pizzerior och tre kyrkor finns det varav en av dem ligger fint vid vattnet. Pinsamt nog har jag ännu inte varit inne i den.😱 (Det ”tillhör” liksom oavsett tro.)

Innan jobbet körde jag ett gäng intervaller. 4 x (5-3-1) minuter. Vila 1 min. Gym-äventyret i går hade satt sina spår i mina ben för de var en smula trötta. Men skallen, hjärtat och lungorna var starka!


Få se hur många timmars sömn det blir i natt. Någon smart-Nisse har nämligen tyckt att det är en jättebra ide att anordna en parkfest precis utanför och på hotellet till kl 02 (!!!) i natt.

Kram från Ingmarie