Gjort mig redo. Eller inte….

Sats har ganska nyligen lanserat tre nya HIIT Zone-klasser. De är HIIT Run & lift, HIIT Run & box och HIIT Circuit.
45 minuter högintensiv träning och just nu finns de vara på Sats SoFo (det krävs en helt egen sal) så trycket på att få komma med har varit och är enormt! Jag har hittills hamnat långt ner på väntelistan men skam den som ger sig! Det blev dessutom två på raken! Run & lift + Circuit. Tur man har en träningskompis som Kajsa som är lika tokig. Instruktörerna fattade nämligen inte hur det var möjligt.😀 Vi var ju lyckligt omedvetna innan på vad som väntade i denna sal..😁

Eftersom jag är trögstartad som attan och visste det skulle vara högintensiva 2 x 45 minuter så sprang jag dit. Hade jag inte gjort det hade jag antagligen inte kommit i gång förrän första passet var slut.🤪

Det var ruskigt svettigt, riktigt tufft, superskoj och väldigt varierande. Först kändes det otroligt rörigt men det blev kristallklart ganska fort. Vi sprang fortare och fortare, både på platten och i branta backar. Vi lyfte, hoppade, kastade och svingade tills inte en enda muskelcell var oanvänd. Tiden bara försvann!


Mina kläder var dyngsura av svett! Underbart!

Som de segisar vi är så körde jag och Kajsa ändå lite extra core efteråt.😀💪🏻

Fick även in lite simning några timmar senare för jag skulle ”ändå förbi” simhallen.🙄

Jag och Anders fick nämligen ett ryck och bestämde oss för att lyssna på orgelkonsert i Sankt Jacob kyrkan som ligger precis vid Kungsan. De har liknande arrangemang året runt och det är helt gratis! man kan ju gå på sånt fastän man inte tror.Vackert och stämningsfullt men emellanåt var det lite väl högt, dramatiskt och stökigt för vår smak. Intressant det där för jag tror inte ljudnivån var mycket lägre än på vilken annan konsert som helst men jag såg inte en enda med öronproppar!

Nu känner jag mig i alla fall redo för helgjobbet. Bara hoppas träningsvärken inte blir allt för svår. haha!

Kram från Ingmarie

 

 

2 Comments

Comments are closed.